Klic
v sili

OBVESTILO - SPREMEMBA REŽIMA VSTOPA V ZD TRBOVLJE

OBVESTILO - SPREMEMBA REŽIMA VSTOPA V ZD TRBOVLJE

Spoštovani pacienti!

Obveščamo Vas, da bo do nadaljnjega glavni vhod v ZD Trbovlje (pritličje) ZAPRT zaradi preventivnih ukrepov pred širjenjem okužbe s koronavirusom.

VHOD v ZD bo mogoč izključno skozi „stari“ vhod, torej iz zgornje strani. Na vhodu vas bo pričakal zdravstveni delavec, ki vas bo povprašal o morebitnih simptomih respiratornega infekta in vam izmeril telesno temperaturo.
IZHOD iz ZD bo mogoč izključno spodaj na glavnem vhodu.

Prosimo vas, da v primeru ne nujnih stanj in odložljivih zdravstvenih storitev (naročanje receptov, napotnic in ostalega administrativnega dela) pokličete svojega osebnega zdravnika ali ambulanto za funkcionalno diagnostiko in terapijo.

V primeru, da ste bili v zadnjih 14 dneh v tujini, kjer so potrjeni primeri okužbe s korona virusom ali bili v stiku z osebo, pri kateri obstaja utemeljen sum, da je okužena s korona virusom, kašljate, imate visoko vročino ali oteženo dihate, pokličite svojega osebnega zdravnika ali ambulanto za funkcionalno diagnostiko in terapijo na tel. št.03/56-24-119 do 15h  

Vljudno vas prosimo za razumevanje nastalega stanja, saj boste z upoštevanjem navodil pripomogli k preprečitvi širjenja okužbe na ostale paciente in zdravstveno osebje