Na prvo stran
Neodložljiva zdravstvena stanja: 03 56 24 242
03 56 24 100

ZD Trbovlje - Med najboljšimi

Zakaj smo med najboljšimi?


1. Nenehna rast

Zdravstveni dom Trbovlje je v zadnjih štirih letih povečal prihodke, in s tem tudi dejavnost oziroma program dela za 25%. To pomeni, da je za naše paciente poskrbljeno iz leta v leto bolj, tako glede novih dejavnosti, kot tudi realizacije programa.

2. Usmerjenost k pacientom

Vemo, da obstajamo zaradi pacientov. Trudimo se, da vam v največji možni meri olajšamo obisk v naši ustanovi, da ste na vrsti hitro, ter da je vaša obravnava na najvišjem možnem strokovnem nivoju.

3. Skrb za zaposlene

Zavedamo se, da samo zadovoljni zaposleni lahko kvalitetno opravljajo svoje delo. Trudimo se, da naši zaposleni niso preobremenjeni. Skrbimo za nenehna strokovna usposabljanja naših zaposlenih, kot tudi za družabna srečanja (novoletna obdaritev otrok, novoletno druženje…). Zaposlenim omogočamo podajanje idej in predlogov ter s tem možnost sodelovanja pri razvoju ZD.

4. Jasna vizija razvoja in definirano poslanstvo

Vemo zakaj obstajamo in vemo, kam želimo priti. Preberite si več o našem poslanstvu in viziji.

5. Digitalizacija poslovanja

Nenehno posodabljamo naše metode dela in v procese dela uvajamo sodobno tehnologijo in metode dela. Tako smo v letu 2019 v splošnih ambulantah uvedli vrstomate in naročanje preko spletne aplikacije. 

Za več informacij nas pokličite na 03 56 24 100, nam pišite na mail info@zd-trbovlje.si ali obiščite naš Facebook profil.