Na prvo stran
Neodložljiva zdravstvena stanja: 03 56 24 242
03 56 24 100

Ambulanta Mili Bren, dr. med., spec. druž. med.

Mili Bren, dr. med., spec. druž. med.
Bojana Cvjetić, sr. med. sestra 03 56 24 115
spl.amb.bren@zd-trbovlje.si
Naročanje:
V ordinacijskem času ambulante.
Oblike naročanja:
 • osebno
 • po telefonu
 • po pošti 
 • po elektronski pošti
Sprememba urnika:

-Zaradi odsotnosti zdravnice Mili Bren, dr. med. spec. druž. med. se ambulanta nadomešča.

- Petek, 8. 12. 2023 ambulanta dela DOPOLDAN do 12.00 ure (Strle, dr. med.)

- Ponedeljek, 11. 12. 2023 ambulanta NE DELA. Nadomeščanje v ambulanti Jutreša Prah, dr. med. spec.
- Torek, 12. 12. 2023 ambulanta dela POPOLDAN. ( Strle, dr. med.)
- Sreda, 13. 12. 2023 ambulanta dela DOPOLDAN (Strle, dr. med.)
- Četrtek, 14. 12. 2023 ambulanta dela DOPOLDAN (Strle, dr. med.)
- Petek, 15. 12. 2023 ambulanta dela DOPOLDAN (Strle, dr. med.)


Redni urnik:
ORDINACIJSKI ČAS Dopoldne
Popoldne
Ponedeljek 07:30 - 14:30 /
Torek / 12:00 - 19:00
Sreda 07:30 - 14:30 /
Četrtek 07:30 - 14:30 /
Petek 07:30 - 14:30 /
V kolikor imate bolečine v prsnem košu, oteženo dihanje, motnje zavesti, hud glavobol, hude bolečine v trebuhu, novo nastalo poškodbo, neustavljivo krvavite ali imate hudo poslabšanje kronične bolezni, pokličite 112.
Zaradi potreb zavoda ali odsotnosti zdravnika si pridružujemo pravico do spremembe urnika.
V primeru življenske ogroženosti pokličite 112

Obvestilo


Čas, ko se moramo naučiti živeti z virusom SARS CoV-2, zahteva prilagoditve, da kar najbolje pred morebitno okužbo zaščitimo bolnike in zdravstvene delavce.
 • Za pregled v vseh ambulanti družinske medicine se je potrebno predhodno najaviti, oz. NAROČITI. Svoj prihod v ZD je potrebno najaviti po telefonu, elektronski pošti ali preko mobilne aplikacije. Edino izjemo predstavlja življenjska ogroženost. Zato prosimo, da v vseh življenjsko ogrožujočih stanjih na terenu pokličete 112.
 • Med pogovorom z vami bomo ocenili, ali lahko morebiti vašo zdravstveno težavo rešimo na daljavo brez vašega prihoda v ZD. V primeru, da bomo ocenili, da je potreben zdravniški pregled, vam bomo glede na stopnjo nujnosti določili termin za pregled pri zdravniku. Na naročen termin pridite točno. Prosimo, da ne prihajate več kot 10 min pred predvidenim terminom. Ker je potrebno v čakalnicah zagotoviti vsaj 2 m razdalje med pacienti, boste lahko v ZD vstopili šele 10 min pred naročenim terminom.
 • Prosimo, da imate s seboj zaščitno maskoroke si boste razkužili pred vstopom v ZD in še enkrat ob prihodu v vašo ambulanto. Na vhodu v ZD vas bo sprejela triažna medicinska sestra, ki bo ponovno preverila vašo morebitno okužbo s koronavirusom. Obenem bo preverila, če ste naročeni na pregled k zdravniku ali v kako drugo enoto ZDT.
 • Še vedno deluje akutna ambulanta družinske medicine, v katero bomo sprejemali akutno obolele paciente, vendar je potrebno tudi v to ambulanto prej poklicati po telefonu in se za pregled najaviti. Pacienti lahko v primeru pojava akutnega stanja pokličete v svojo ambulanto ali ambulanto za funkcionalno diagnostiko in terapije na številko 03 56 24 119. V dogovoru z vami bomo ocenili, ali pregled potrebujete in ali boste glede na stanje in razpoložljive termine pregledani v AA ali matični ambulanti, lahko pa bomo težavo rešili tudi kako drugače.
 • Vsi pacienti, ki imate povišano telesno temperaturo ali kažete znake respiratornega infekta (izcedek iz nosu, kašljanje, težko dihanje) OBVEZNO POKLIČITE svojega osebnega zdravnika ali telefonsko številko centrale zdravstvenega doma, da vam podamo nadaljnja navodila glede vaše obravnave v COVID-19 ambulanti (kontejnerju). Prosimo, da ne prihajate pred stavbo ZDT.


Opombe:

 • Naročanje zdravil, napotnic za kontrolne preglede in ostalih listin pa še vedno poteka telefonsko ali preko e-mail naslova.
 • E-pošta ni primerna za nujna/akutna stanja.
 • Naročeni pacienti in nujna stanja imajo prednost pred nenaročenimi.
 • Zadnja ura ordinacijskega časa je namenjena administrativnemu delu in hišnim obiskom.